Vet en indoktrinerad person om att han/hon är indoktrinerad?

När personer blir indoktrinerade () vet han eller hon om det då?
Ibland kan man tro att personer tror sig vara desamma trotts att de genomgår en enorm utveckling, bara att de inte är medvetna om att hela deras bild av världen förändras från vad den är till vad som står i kolumnerna i rapporten som de läser.

Jag har en kompis som har jobbat som valutamäklare. Tidigare, innan han började handla med valuta utan bara analyserade, så trodde han på det som han såg, numera tror han bara på det som står i rapporterna han läser. Jag blir så ledsen, han tror att allt som påverkar världen står i hans rapporter osm han får på sitt skrivbord varje morgon... När det sedan blir krig ngnstans och en viss valuta skjuuter i höjden eller dumpas undar han inte hur han kunde missa det utan hur den jäveln som skrev rapporten inte kunde skriva in det med.

När man frågar han som skrev rapporten så säger han att det fanns ingen ruta som han skulle fylla i med sannolikhet för krig.

Slutsats: Man kan inte styra ett företag baserat på rapporter som folk fyller i utan att tänka, man måste vara säker på att alla som samlar in data tänker kritiskt och vågar säga till när ngt är helt uppåt väggarna. 80%to0% Heter Valutaföretaget... undvik dem...

Kommentarer
Postat av: Anders

Tror jag känner igen personen i fråga. Hade ett utlägg om människor och deras MSN-bilder för ett tag sedan.

2008-03-02 @ 22:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0